Tietoja esiopetuksen, perusopetuksen, perusopetuslain mukaisen koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan ja lukiokoulutuksen taloudesta ja toiminnasta

Kunnat raportoivat tietoja esiopetuksen, perusopetuksen, perusopetuslain mukaisen koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan ja lukiokoulutuksen taloudesta ja toiminnasta kuntatalouden tietopalveluun. Raportoituja tietoja voi tarkastella absoluuttisina ja asukaslukuun suhteutettuina lukuina osakokonaisuuksittain alla olevista linkeistä. Voit tarkastella raporteilta joko yksittäisen kunnan tietoja tai vertailuraporteilta useamman kunnan tietoja yhtä aikaa.

Raportointikokonaisuus kuuluu henkilötietoriskin omaaviin aineistoihin ja siksi tiedot julkaistaan osin karkeammalla tasolla kuin ne on raportoitu. Raportoidut tasot löytyvät täältä.

Alla olevalla raportilla voit tarkastella yksittäisen valitsemasi kunnan esi- ja perusopetuksen taloutta ja toimintaa. Voit valita raportilta, haluatko tarkastella kaikkia toimintakuluja vai vain henkilöstökuluja. Raportin toisella välilehdellä voit tarkastella tietoja taulukkomuodossa.