Mikä on analyysiportaali?

Analyysiportaalissa Valtiokonttorin analysointipalveluiden valtioneuvostoasiakkaat voivat tarkastella eri hallinnonaloille aiemmin toteutettuja toimeksiantoja. Portaali helpottaa tiedon jakamista toimeksiannoista sekä asiakkaiden omissa organisaatioissa että hallinnonalojen välillä.

Analyysiportaalissa toimeksiannot on jaoteltu ministeriökohtaisesti. Portaaliin tullaan julkaisemaan myös sisältöä, joka rajataan Virtu-kirjautumisella ainoastaan asianomaisen ministeriön henkilöstön tai kaikkien Virtu-tunnistautumisen piirissä olevien henkilöiden tarkasteltavaksi.

Analyysiportaalin ensimmäinen versio on avattu marraskuussa 2022. Sisältöä täydennetään vähitellen ja portaalia kehitetään asiakkaiden tarpeiden pohjalta.

OTA YHTEYTTÄ ANALYSOINTIPALVELUIHIN

Tutustu analyysitoimeksiantoihin

Valtiokonttori tarjoaa analysointipalveluita ministeriöille

Valtiokonttori tarjoaa analysointi- ja raportointipalveluita valtioneuvostolle valmistelun ja päätöksenteon tueksi. Tuotamme hallinnonaloja tai koko valtiokonsernia koskevia analyysejä valtion yhteisiin tietoihin, asiakkaan substanssidataan ja avoimiin tietolähteisiin pohjautuen.

Tutustu Analysointipalvelut-tiimiin Valtiokonttorin verkkosivuilla

Analysointipalvelut virastoille

Analysointipalveluita on tarjolla myös virastoille. Valtion konsernitoimijoista Palkeet, Hansel ja Senaatti tarjoavat virastoille analysointipalvelua talous- ja henkilöstöhallinnon, hankintojen ja tilahallinnan tietoihin liittyen.

LUE LISÄÄ VIRASTOILLE TARJOTTAVASTA ANALYSOINTIPALVELUSTA VALTIOLLA.FI -SIVUSTOLLA