Mikä on analyysiportaali?

Valtiokonttori tarjoaa analysointipalveluita ministeriöille

Valtiokonttori tarjoaa analysointi- ja raportointipalveluita valtioneuvostolle valmistelun ja päätöksenteon tueksi. Tuotamme valtioneuvoston johdolle ja asiantuntijoille analyysejä asiakkaan substanssidataan, valtion yhteisiin tietoihin, kuntien ja hyvinvointialueiden taloustietoihin ja avoimiin tietolähteisiin pohjautuen.

TUTUSTU PALVELUUMME VALTIOKONTTORIN VERKKOSIVUILLA

Analyysiportaali

Analyysiportaalissa voit tarkastella eri hallinnonaloille aiemmin toteutettuja toimeksiantoja. Portaali helpottaa tiedon jakamista toimeksiannoista sekä asiakkaidemme omissa organisaatioissa että hallinnonalojen välillä.

”Tutustu toimeksiantoihin” -osiossa voit etsiä toimeksiantoja asiakkaan, valmistumisvuoden tai vapaasanahaun perusteella. Mikäli toimeksiannon lopputulokset ovat saatavilla, linkki niihin löytyy kuvauksen yhteydessä. Portaaliin voidaan julkaista myös sisältöä, joka rajataan Virtu-kirjautumisella ainoastaan tietyn ministeriön tai kaikkien Virtu-tunnistautumisen piirissä olevien henkilöiden tarkasteltavaksi.

TUTUSTU TOIMEKSIANTOIHIN

TEE TOIMEKSIANTO

Analysointipalvelut virastoille

Analysointipalveluita on tarjolla myös virastoille. Valtion konsernitoimijoista Palkeet, Hansel ja Senaatti tarjoavat virastoille analysointipalvelua talous- ja henkilöstöhallinnon, hankintojen ja tilahallinnan tietoihin liittyen.

LUE LISÄÄ VIRASTOILLE TARJOTTAVASTA ANALYSOINTIPALVELUSTA VALTIOLLA.FI -SIVUSTOLLA